FAQ’s

Total Talent Management (TTM) software is ontworpen om organisaties te helpen alle aspecten van hun personeelsbestand effectief te beheren, inclusief werknemers, tijdelijke arbeidskrachten en freelancers. Potentiële klanten die overwegen om TTM-software aan te schaffen, kunnen verschillende vragen en zorgen hebben.

Hier is een overzicht van veelvoorkomende vragen en antwoorden met betrekking tot TTM-software:

Wat is Total Talent Management (TTM) software?

Antwoord: TTM-software is een uitgebreide oplossing die verschillende HR- en personeelsbeheerfuncties integreert, waaronder talentacquisitie, personeelsplanning, prestatiebeheer en beheer van tijdelijke werknemers, in één platform.

Hoe kan TTM-software mijn organisatie ten goede komen?

Antwoord: TTM-software kan u helpen om personeelsprocessen te stroomlijnen, personeelsplanning te verbeteren, kosten te verlagen en het algehele talentbeheer te verbeteren door een geïntegreerde weergave van uw hele personeelsbestand te bieden.

Welke functies zijn doorgaans inbegrepen in TTM-software?

Antwoord: Veelvoorkomende functies zijn onder andere sollicitanten volgen, talentanalyse, onboarding, prestatiebeheer, opvolgingsplanning, beheer van tijdelijke arbeidskrachten en personeelsplanning.

Kan TTM-software worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze organisatie?

Antwoord: Ja, de meeste TTM-softwareoplossingen bieden aanpassingsmogelijkheden om zich aan te passen aan de unieke eisen, sector en omvang van uw organisatie.

Hoe helpt TTM-software bij talentacquisitie?

Antwoord: TTM-software omvat vaak sollicitantenvolging, tools voor werving en relatiebeheer met kandidaten om te helpen bij werving, onboarding en retentie.

Kan TTM-software integreren met onze bestaande HR-systemen?

Antwoord: Veel TTM-softwareoplossingen bieden integratiemogelijkheden met andere HR- en ERP-systemen om gegevensconsistentie en gestroomlijnde processen te waarborgen.

Hoe gaat TTM-software om met het beheer van tijdelijke arbeidskrachten?

Antwoord: TTM-software kan helpen bij het beheer van tijdelijke en contractwerknemers, waarbij naleving, prestaties bijhouden en kostenoptimalisatie belangrijke aspecten zijn.

Welke rapportage- en analysemogelijkheden biedt TTM-software?

Antwoord: TTM-software biedt doorgaans geavanceerde rapportage- en analysemogelijkheden om belangrijke prestatie-indicatoren te monitoren, personeelstrends bij te houden en datagestuurde beslissingen te nemen.

Is TTM-software geschikt voor mobiel gebruik voor werknemers op afstand en onderweg?

Antwoord: Veel TTM-oplossingen zijn mobiel-responsief, waardoor toegang en beheer mogelijk zijn via smartphones en tablets, wat belangrijk is voor werknemers op afstand.

Hoe ondersteunt TTM-software personeelsplanning en -ontwikkeling?

Antwoord: TTM-software kan organisaties helpen bij het identificeren van vaardigheidstekorten, het plannen van opvolging en het creëren van ontwikkelingspaden voor werknemers, tijdelijke arbeidskrachten en freelancers.

Welk niveau van klantenondersteuning en training is beschikbaar bij TTM-software?

Antwoord: TTM-softwareleveranciers bieden doorgaans klantenondersteuning, trainingsmiddelen en gebruikersdocumentatie om te helpen bij implementatie en continu gebruik.

Wat zijn de kosten van TTM-software en hoe wordt het doorgaans geprijsd?

Antwoord: De kosten variëren op basis van de functies, de omvang van de organisatie en de gekozen implementatiemethode (SaaS, on-premises). Het kan worden geprijsd per gebruiker, per maand, of via een aangepaste offerte.

Bijgewerkt op: 31/10/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!